Peru Finca Churupampa Grade 1

od 379,83 Kč od 339,13 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Země původu: Peru
Region: Variace regionů
Nadmořská výška: 1.200 - 1.600 m.n.m.
Zpracování: 
prané/mokré
Odrůda: Bourbon, Catimor, Caturra, Pache, Typica
Producent
: Sdružení malý farmářů v Peru

Káva z Peru je zpracována téměř výhradně mokrým procesem a vyznačuje se velmi jemnou, nasládlou, vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma.

Detailní informace

Váha: 1 Kg
Skladem
379,83 Kč
339,13 Kč bez DPH
Váha: 5 Kg
Skladem
1 636,17 Kč
1 460,87 Kč bez DPH
Váha: 10 Kg
Skladem
2 873,05 Kč
2 565,22 Kč bez DPH
Váha: 20 Kg
Na dotaz
5 122,78 Kč
4 573,91 Kč bez DPH
Váha: 40 Kg
Na dotaz
9 232,70 Kč
8 243,48 Kč bez DPH
Váha: 69 Kg
Na dotaz
14 515,20 Kč
12 960 Kč bez DPH
Váha: 69 Kg - min. odběr 10 pytlů
Na dotaz
13 507,20 Kč
12 060 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Největší část produkce kávy v Peru pochází ze severní části země, z kávových oblastí Piura, Lambayegue a Cajamarca. Nejlepší kávy se vyvážejí do Evropy, Japonska a Spojených států.

Díky svému jemnému charakteru se peruánská káva často používá pro míchání espresso směsí, French roast a jako základ ochucené kávy. Dobrou kávu můžeme najít vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (přibližně 200 km severně od hlavního města Lima) a Urubamba a severní Peru si také získává reputaci jako producent kvalitních, certifikovaných, organicky pěstovaných káv.

Káva z Peru je zpracována téměř výhradně mokrým procesem a vyznačuje se velmi jemnou, nasládlou, vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma. Nejvyšší jakost se označuje HG nebo SHG (High Grown – Strictly High Grown), případně i AAA a lze v ní najít tóny vanilky či oříšků.