Tato káva je pro svou absenci kofeinu vhodná pro osoby s intolerancí vůči kofeinu. Taktéž je káva bez kofeinu v těhotenství ideální volbou, pokud jste zvyklé na svůj šálek...
Region: Cerro PrietoZpracování: PranéOdrůda: CaturraProducent: Miguel Antonio Tejada RamirezNadmořská výška: 1.200 m n.m
Její chuť je jemná, plná, s...
Zpracováni probíhá mokrou metodou, káva vyniká sladkými ovocnými tóny a mírnou aciditou.
Oblast: Santa Rosa
Nadmořská výška: 1300 m.n.m
Zpracování: Myté a sušené na...
Díky vysokému obsahu kofeinu, který je na arabiku jeden z nejvyšších, se svou “silou” velmi podobá robustě - je příjemně hořko-kyselá, s lehčím až středním tělem.
Země...
V šálku je Monsooned Malabar spíše jemnějšího charakteru. Na espressu vytvoří krásnou, hustou cremu ze které se line kakaovo - oříškové aroma. Stejně jako “obyčejná” indická...
Má jemné aroma a střední až plné tělo, není příliš hořká, ani kyselá. Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem),...
Káva se pěstuje na ostrově Bali v oblasti zvané Kintamani. Sopečné svahy jsou díky bohaté půdě, vyšší nadmořské výšce a vlhkému tropickému klimatu ideální pro pěstování kvalitní...
Země původu: Indonésie, ostrov Sulawesi
Zpracování: Prané/mokré
Nadmořská výška: 1.000 - 2.000 m n.m.
Vysokohorská sopečná půda na ostrově Sulawesi je ideální pro...
Země původu: Keňa
Zpracování: Prané/mokré
Odrůda: Typica, Bourbon, Kent, Ruiru II
Nadmořská výška: 1.500 - 2.100 m n.m.
Keňská káva je jednou z našich...
Oblast pěstování kávy se rozprostírá podél řeky Kivu, která je hlavním přítokem řeky Kongo.
Země původu: Demokratická republika Kongo
Region: North Kivu Province
Zpracování:...
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.