Papuánská káva se pyšní snad tou nejsladší květinovou vůní, kterou jsme kdy u kávy poznali. V chuti nalézáme sladkost hroznového vína, tóny malin a mléčné čokolády. Celkově je...
Káva z Peru je zpracována téměř výhradně mokrým procesem a vyznačuje se velmi jemnou, nasládlou, vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma.
Nově Vám přinášíme indickou robustu, která prošla procesem "monzunování" a díky tomu je (na robustu) velmi jemné chuti. Potlačena je zde acidita i hořkost a káva je krásně...
Výška okolo 1500 metrů nad mořem a půda bohatá na živiny jí dávají charakteristickou, plnou, velice rozmanitou, postupně se rozvíjející chuť. Velmi pěkné je i aroma - příjemně...
Podobně jako ostatní africké kávy se vyznačuje delikátní vinnou kyselostí, má střední až plné tělo, v chuti s náznaky ovoce a čokolády, doplněné výrazným, svěžím aroma.